top of page

Coachen is mensen helpen zichzelf te helpen groeien, op hun tempo, op hun manier. 

 

Dat doe ik op een ervaringsgerichte manier. 

Ik zal je door middel van kleine of grote oefeningen inzicht laten krijgen in jezelf en de dingen buiten jezelf. Ik laat je voelen wat werkt en niet werkt.

Mensen leren door fouten te maken, door iets te voelen. Veel beter dan door te luisteren volgens mij. Denk maar aan de bordjes 'pas geverfd'… dat nodigt uit om te gaan voelen ;-).

 

Ik werk bewust niet in een ‘praktijk’ om samen op zoek te kunnen gaan naar de ideale plek. Ik kom aan huis of we spreken ergens af. Je staat volgens mij namelijk het meest open om te leren wanneer je je in je comfort-zone start. Van daaruit gaan we samen de strech-zone opzoeken. 

 

Vanuit jouw kwaliteiten, interesses gaan we aan de slag met thema's die voor jou moeilijk zijn of lijken. Ik reik je oefeningen aan, waarover we samen kunnen reflecteren, zodat jij kan groeien.

Op een eerste afspraak gaan we op zoek naar wat voor jou werkt en bekijken we samen welk traject we kunnen aangaan. 

Wil je werken aan je zelfvertrouwen tijdens het skaten, leren neen zeggen terwijl we pokemon vangen, een stevige wandeling maken om te praten over hoe om te gaan met moeilijke situaties, leren plannen ivm de examencommissie, rustig blijven bij die ene moeilijke collega,... Sociale vaardigheidstraining in school, beter contact met je ouders,...  alles kan.

Ook het 'out of the box' ondersteunen van vastgelopen jongeren/gezinnen in de jeugdzorg, iets waar ik de afgelopen jaren heel wat in heb kunnen betekenen vanuit mijn vorige jobs, doe ik nog steeds met veel passie. 

Modern Minimalist Graffiti Dream Brand Logo.jpg

Heb je nog vragen of wil je een eerste afspraak maken, contacteer me via socials of onderstaand formulier. 

Dit kost 70euro per uur binnen de regio Beringen, en alle aanpalende gemeentes. Daarbuiten reken ik extra vervoersonkosten aan.  

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
naamloos (54 van 68).jpg
naamloos (61 van 68).jpg
naamloos (23 van 68).jpg

Shoot!

Stel je vraag, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedankt!

bottom of page